Infoterm - Profil preduzeća

U okviru matične kompanije MME GmbH, čije se sedište nalazi u Rosenheimu, u Nemačkoj, posluju dve uspešne ćerke firme ITM GmbH i Mesa Electronic GmbH, a od 2007 godine i u Srbiji – u Nišu i Leskovcu kao privredno društvo ,,INFOTERM DOO“  koje pruža usluge u dva sektora: sektor razvoja industrijskih uredjaja i merne opreme i IT sektor.

Infoterm d.o.o. u sektoru razvoja industrijskih uredjaja saradjuje sa firmom MESA electronic GmbH koja je renomirani proizvodjač industrijske opreme u oblasti toplotne obrade metala, sa značajnom pozicijom i istorijskom ulogom na Nemačkom i drugim tržištima. Firma je plasirala prvi kontroler C – potencijala u gvoždju na tržište Evrope 1974.god. i prva u svetu uvela Lambda sondu za primenu u oblasti toplotne obrade metala 1992.god.

Plasman proizvoda se vrši na više kontinenata. Kupci ove opreme su sve bitnije Nemačke fabrike automobila – Merzedes – Benz, Volkswagen, ali i Fiat, Ford, Siemens, Liude i dr.

Usluge informatičkog sektora su usluge projektovanja i implementacije mrežne i hardverske infrastrukture, održavanje i razvoj web i aplikativnih programskih paketa (softver-a).

Infoterm d.o.o. preko kompanije ITM GmbH posluje i na području pokrajine Bavarske i ima ugovore sa oko 160 firmi o poslovnoj saradnji i održavanju mrežne i software infrastrukture.

Veliku podršku u poslovanju firme pružaju partneri, kao što su Microsoft, Datev, Colax, Fujitsu, Simens, Swyx.

Infoterm d.o.o. trenutno upošljava 20 inženjera, programera, menadžera, i ima tendenciju konstantnog razvoja i upošljavanja novih, stručnih kadrova.

Nadamo se, da smo ovim kratkim predstavljanjem, uspeli da pobudimo Vašu zainteresovanost da postanete naš poslovni partner ili klijent.

© 2009-2012 Copyright INFOTERM doo- Sva prava zadržana - MME GmbH - ITM GmbH - MESA Electronic - Alle Rechte vorbehalten